Επικαιρότητα
06 Νοεμβρίου, 2019

Στην Αργολίδα ο Μητροπολίτης Λεμεσού (βίντεο)

Διαδώστε:

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος στα πλαίσια επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Αργολίδα, επισκέφτηκε τον προσκυνηματικό Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά στο Ναύπλιο. Τον Μητροπολίτη ξενάγησε στο προσκύνημα ο μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος.

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού ενημερώθηκε για την ιστορία του ναού και ξεναγήθηκε στο εκκλησιαστικό μουσείο που είναι αφιερωμένο στη ζωή και το έργο του Αγίου Λουκά του Ιατρού.

Στο Ναύπλιο βρέθηκε ο Μητροπολίτης Λεμεσού ως ομιλητής  στην πρώτη σύναξη της Σχολής Γονέων της Μητροπόλεως Αργολίδας   με θέμα: « Γονείς κατ’ εικόνα Θεού» που έγινε την  Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019.

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα,  ο Σεβασμιώτατος  καθήλωσε με τον πνευματικό του αλλά και παράλληλα με τον ανθρώπινο λόγο του.

Με μια βιωματική κατάθεση ψυχής, περιέγραψε την αιτία για να γίνει ο ίδιος πιστός Χριστιανός, σε ένα οικογενειακό περιβάλλον αθείας! Και η αιτία για να πιστέψει στον Τριαδικό μας Θεό ήταν ένας Ιεχωβάς φίλος του! Ο Μητροπολίτης Λεμεσού απάντησε και σε ερωτήσεις που του έθεσαν από το ακροατήριο, ενώ στο τέλος τον ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία του αλλά και για την αποδοχή της πρόσκλησης που του έκανε ο ητροπολίτης Αργολίδος κ.Νεκτάριος.

Η ομιλία του θα προβληθεί από το διαδικτυακό περιοδικό Πεμπτουσία

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού συμμετείχε και στην παν μοναστική σύναξη που έγινε στην Μητρόπολη Αργολίδος στην Ιερά Μονή Ταξιαρχών στο Καλάμι Επιδαύρου.

Διαδώστε: