07/03/2023 07/03/2023 Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παραβρέθηκε στην κηδεία του θύματος του σιδηροδρομικού δυστυχήματος Σπύρου Βούλγαρη στην Καισαριανή. Μαζί με τον πρωθυπουργό ήταν ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Ο 35χρονος Σπύρος Βούλγαρης, ήταν μηχανοδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας που έχασε την ζωή του στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Στην κηδεία παραβρέθηκαν πλήθος...
07 Μαρτίου, 2023 - 16:05
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2023 - 16:00

Στην κηδεία του μηχανοδηγού Σπύρου Βούλγαρη στην Καισαριανή ο πρωθυπουργός

Διαδώστε:
Στην κηδεία του μηχανοδηγού Σπύρου Βούλγαρη στην Καισαριανή ο πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παραβρέθηκε στην κηδεία του θύματος του σιδηροδρομικού δυστυχήματος Σπύρου Βούλγαρη στην Καισαριανή.

Μαζί με τον πρωθυπουργό ήταν ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Ο 35χρονος Σπύρος Βούλγαρης, ήταν μηχανοδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας που έχασε την ζωή του στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ

Στην κηδεία παραβρέθηκαν πλήθος κόσμου και οι συντετριμμένοι γονείς, συγγενείς και οι φίλοι, αποχαιρέτησαν τον άτυχο νέο με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων