07/04/2023 07/04/2023 Tο Σωματείο Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός, κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, Ταξιάρχου Ιωάννη Κορέλη έψαλλε με κλιμάκιο του, σήμερα Παρασκευή 7 Απριλίου 2023 στην τελετή ονοματοδοσίας τάξης και γενεθλίου επετείου της Σχολής. Στην τελετή προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος πλαισιούμενος από τον Στρατιωτικό ιερέα...
07 Απριλίου, 2023 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2023 - 14:40

Στην τελετή ονοματοδοσίας στη ΣΜΥ το Σωματείο Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων

Διαδώστε:
Στην τελετή ονοματοδοσίας στη ΣΜΥ το Σωματείο Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων

Tο Σωματείο Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός, κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, Ταξιάρχου Ιωάννη Κορέλη έψαλλε με κλιμάκιο του, σήμερα Παρασκευή 7 Απριλίου 2023 στην τελετή ονοματοδοσίας τάξης και γενεθλίου επετείου της Σχολής.

Στην τελετή προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος πλαισιούμενος από τον Στρατιωτικό ιερέα π. Σεραφείμ Καλτσουκαλά  και παρέστησαν ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος και οι Αρχές της πόλης των Τρικάλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων