24/06/2024 24/06/2024 Τα γιορτινά του έβαλε ο ιερός ναός της Αγίας Τριάδος στον Μέλιγο Τρικάλων όπου τελέσθηκε πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας από τον π. Νικόλαο Χανίκα. Πλήθος πιστών βρέθηκαν από νωρίς στον ιερό χώρο, μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν η Βουλευτής Τρικάλων Μαρίνα Κοντοτόλη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Ζιώγας και ο περιφερειακός σύμβουλος Μπαρδας Ντίνος. Τους ύμνους της...
24 Ιουνίου, 2024 - 16:23
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2024 - 15:40

Στο Μέλλιγο Τρικάλων το Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων για τον εορτασμό της Αγίας Τριάδας

Διαδώστε:
Στο Μέλλιγο Τρικάλων το Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων για τον εορτασμό της Αγίας Τριάδας

Τα γιορτινά του έβαλε ο ιερός ναός της Αγίας Τριάδος στον Μέλιγο Τρικάλων όπου τελέσθηκε πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας από τον π. Νικόλαο Χανίκα. Πλήθος πιστών βρέθηκαν από νωρίς στον ιερό χώρο, μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν η Βουλευτής Τρικάλων Μαρίνα Κοντοτόλη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Ζιώγας και ο περιφερειακός σύμβουλος Μπαρδας Ντίνος.

Τους ύμνους της ακολουθίας απέδωσε κλιμάκιο του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων αποτελούμενο από τον πρόεδρο Αθανάσιο Γ. Δημητρίου, τον Αντιπρόεδρο Αθανάσιο Τζελη τον ταμία Ευθύμιο Σπύρου και τον κ. Μιχαήλ Μιχαλίτση. Μετά το πέρας προσφέρθηκε πλούσιο κέρασμα προς όλον τον κόσμο. Το Σωματείο μας ευχαριστεί τον Θέμη Γκιζλή για την ευγενική πρόσκληση να παραστουμε στις εορταστικές εκδηλώσεις αλλά και για την φιλοξενία του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων