26/10/2020 26/10/2020 Την έκθεση “Πέρασμα στο Φως” στο Μέγαρο Μουσικής επισκέφθηκε ο γενικός γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ)-, βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος μαζί με άλλα μέλη της ΔΣΟ. Διαβάστε τη σχετική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ευλογία και προνόμιο ότι σε ελληνικό έδαφος βρίσκεται ο μοναδικός θησαυρός του Αγίου Όρους. Δυστυχώς, δεν...
26 Οκτωβρίου, 2020 - 9:06
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2020 - 9:08

Στο “Πέρασμα στο Φως” μέλη της ΔΣΟ

Διαδώστε:
Στο “Πέρασμα στο Φως” μέλη της ΔΣΟ

Την έκθεση “Πέρασμα στο Φως” στο Μέγαρο Μουσικής επισκέφθηκε ο γενικός γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ)-, βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος μαζί με άλλα μέλη της ΔΣΟ.

Διαβάστε τη σχετική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι ευλογία και προνόμιο ότι σε ελληνικό έδαφος βρίσκεται ο μοναδικός θησαυρός του Αγίου Όρους. Δυστυχώς, δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να το επισκέπτονται. Υπάρχει και το άβατο για τις γυναίκες. Η ψηφιακή απεικόνιση των κειμηλίων και της ζωής στο Άγιον_Όρος είναι ένα “φωτεινό μονοπάτι”, που δίνει τη δυνατότητα να “ζήσουν” εμμέσως την εμπειρία του προσκυνήματος στο “Περιβόλι της Παναγίας” όσοι δεν είχαν έως σήμερα την ευκαιρία. Η έκθεση Πέρασμα στο Φως φιλοδοξεί να κάνει γνωστή αυτή τη δυνατότητα μέσω του mountathos.org.


Μακάρι η έκθεση, που επισκεφθήκαμε με τους συναδέλφους της ΔΣΟ, Σταύρο Καλαφάτη, και Ιωάννης Σαρακιώτης και τον σύμβουλο Κώστα Μυγδάλη, να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο, προκειμένου να αναδειχθεί περεταίρω ο πλούτος της αυθεντικής ορθόδοξης μοναστικής παράδοσης, όπως διατηρείται 1000 και πλέον χρόνια στο Αγιώνυμο Όρος. Ευχαριστούμε τον συντονιστής της Αθωνικής Ψηφιακής Κιβωτού Κωνσταντίνο Πατσέα για την ενημέρωση.
ΥΓ: Ευχάριστη έκπληξη στο τέλος της περιήγησης η Άννα Κενανίδη της ομάδας που έχει επιφορτιστεί με το έργο της προβολής της έκθεσης: «γεια σας, κι εγώ κατάγομαι από τα Βούναινα». Οι Λαρισαίοι είμαστε παντού!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων