22/10/2020 22/10/2020 Στην ψηφιακή διαδραστική έκθεση «Πέρασμα στο Φως» που φιλοξενείται στο Μέγαρο Μουσικής βρέθηκε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης. “Μέσω της ψηφιακής διαδραστικής έκθεσης «Πέρασμα στο Φως» που φιλοξενείται στο Μέγαρο Μουσικής μπορεί πλέον κάποιος να δει ιερά κειμήλια αιώνων. Χειρόγραφοι κώδικες, παλαίτυπα, έγγραφα, εξαίρετα έργα τέχνης των Ιερών Μονών της Αθωνικής Πολιτείας σε ψηφιακή μορφή...
22 Οκτωβρίου, 2020 - 9:29
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2020 - 9:14

Στο “Πέρασμα στο Φως” ο υπουργός Τουρισμού

Διαδώστε:
Στο “Πέρασμα στο Φως” ο υπουργός Τουρισμού

Στην ψηφιακή διαδραστική έκθεση «Πέρασμα στο Φως» που φιλοξενείται στο Μέγαρο Μουσικής βρέθηκε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

“Μέσω της ψηφιακής διαδραστικής έκθεσης «Πέρασμα στο Φως» που φιλοξενείται στο Μέγαρο Μουσικής μπορεί πλέον κάποιος να δει ιερά κειμήλια αιώνων. Χειρόγραφοι κώδικες, παλαίτυπα, έγγραφα, εξαίρετα έργα τέχνης των Ιερών Μονών της Αθωνικής Πολιτείας σε ψηφιακή μορφή σε ένα εξαιρετικό πάντρεμα της Ιστορίας και της Θρησκείας με τα σύγχρονα μέσα. Συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για τη μοναδική αυτή προσπάθεια!” γράφει ο υπουργός σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Τουρισμού έχει τονίσει πολλές φορές το ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη του προσκυνηματικού τουρισμού, αναφερόμενος στη συνεργασία με την Εκκλησία της Ελλάδος αλλά και το πολύπλευρο και σημαντικό έργο του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων