03/03/2020 03/03/2020 Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς πέταξαν με ελικόπτερο Σινούκ κατά μήκος των συνόρων του Έβρου προκειμένου να δουν την κατάσταση αλλά και τις συνθήκες που επικρατούν. Στη συνέχεια προσγειώθηκαν στην Ορεστιάδα και κατευθύνθηκαν στο στρατιωτικό Φυλάκιο 1 των Καστανιών. Εκεί...
03 Μαρτίου, 2020 - 17:26
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2020 - 17:47

Στον Έβρο ο Πρωθυπουργός και η ηγεσία της ΕΕ για αυτοψία- Δείτε το βίντεο

Διαδώστε:
Στον Έβρο ο Πρωθυπουργός και η ηγεσία της ΕΕ για αυτοψία- Δείτε το βίντεο

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς πέταξαν με ελικόπτερο Σινούκ κατά μήκος των συνόρων του Έβρου προκειμένου να δουν την κατάσταση αλλά και τις συνθήκες που επικρατούν.

Στη συνέχεια προσγειώθηκαν στην Ορεστιάδα και κατευθύνθηκαν στο στρατιωτικό Φυλάκιο 1 των Καστανιών.

Εκεί αντίκρισαν κατεστραμμένα οχήματα από πέτρες που είχαν πεταχτεί από την άλλη πλευρά.

Ακολούθως, επισκέφτηκαν το σημείο στο οποίο υπάρχει τεράστιος αριθμός ανθρώπων που επιθυμούν να περάσουν στην Ελλάδα. Έπειτα επέστρεψαν στο Φυλάκιο όπου έγινε ενημέρωση από τον Α/ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο.

Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός και οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι επιβιβάστηκαν σε ελικόπτερο για να πετάξουν πάνω από τα χερσαία σύνορα με την Τουρκία.

Δείτε το βίντεο από την υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στους ηγέτες της ΕΕ και την πτήση κατά μήκος των συνόρων στον Έβρο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων