21/10/2020 21/10/2020 Με τον Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Αθανάσιο Μαρτίνο συναντήθηκε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών Γιάννης Χρυσουλάκης. “Με τον Διοικητή του Αγίου Όρους, κ. Θανάση Μαρτίνο, συζητήσαμε για το ανυπέρβλητο ιστορικό, εκκλησιαστικό και πνευματικό λίκνο της ορθόδοξης πίστης μας με τη διεθνή ακτινοβολία” αναφέρει ο κ. Χρυσουλάκης σε ανάρτησή...
21 Οκτωβρίου, 2020 - 9:30

Στον Γ. Χρυσουλάκη ο διοικητής του Αγίου Όρους

Διαδώστε:
Στον Γ. Χρυσουλάκη ο διοικητής του Αγίου Όρους

Με τον Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Αθανάσιο Μαρτίνο συναντήθηκε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών Γιάννης Χρυσουλάκης.

“Με τον Διοικητή του Αγίου Όρους, κ. Θανάση Μαρτίνο, συζητήσαμε για το ανυπέρβλητο ιστορικό, εκκλησιαστικό και πνευματικό λίκνο της ορθόδοξης πίστης μας με τη διεθνή ακτινοβολία” αναφέρει ο κ. Χρυσουλάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προσθέτει:
“Η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού περιβάλλει με απεριόριστο σεβασμό και αγάπη τον ιερό θεσμό του Άθω και βρίσκεται πάντοτε αρωγός όσων εργάζονται για τη διαφύλαξη της Ορθοδοξίας μας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων