31/03/2020 31/03/2020 Αυξήθηκαν τα νέα κρούσματα κορωνοϊόυ στη χώρα μας. Σύμφωνα με τον λοιμωξιολόγο κ. Σωτήρη Τσιόδρα, ο αριθμός των κρουσμάτων έφτασε συνολικά τα 1314. Συνολικά 49 νεκροί, 85 διασωληνωμένοι και 82 τα νέα κρούσματα. Στις ΜΕΘ νοσηλεύονται 85 διασωληνωμένα άτομα, με τους περισσότερους εξ αυτών να είναι άνδρες και έχουν υποκείμενο νόσημα, όπως ξεκαθάρισε ο κ. Τσιόδρας....
31 Μαρτίου, 2020 - 18:09
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2020 - 19:27

Στους 49 οι θάνατοι από τον κορωνοϊό, 1314 τα κρούσματα

Διαδώστε:
Στους 49 οι θάνατοι από τον κορωνοϊό, 1314 τα κρούσματα

Αυξήθηκαν τα νέα κρούσματα κορωνοϊόυ στη χώρα μας. Σύμφωνα με τον λοιμωξιολόγο κ. Σωτήρη Τσιόδρα, ο αριθμός των κρουσμάτων έφτασε συνολικά τα 1314. Συνολικά 49 νεκροί, 85 διασωληνωμένοι και 82 τα νέα κρούσματα.

Στις ΜΕΘ νοσηλεύονται 85 διασωληνωμένα άτομα, με τους περισσότερους εξ αυτών να είναι άνδρες και έχουν υποκείμενο νόσημα, όπως ξεκαθάρισε ο κ. Τσιόδρας.
Από όσους νοσηλεύθηκαν, άνθρωποι έξι έχουν λάβει εξιτήριο.

Όπως τόνισε ο κ. Τσιόδρας, η βραδεία αύξηση του ιού στη χώρα μας έχει οδηγήσει σε ένα μήνα στους μισούς θανάτους από τη γρίπη που διήρκησε τόσους μήνες. «Ελπίζω να μην είναι αλήθεια αυτά για τις παραλίες. Αν χαλαρώσουμε όλοι θα πληρώσουμε το τίμημα» τόνισε.

Πρόσθετα περιοριστικά μέτρα σε πέντε δήμους στη Βόρεια Ελλάδα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Στους δήμους Καστοριάς, Ορεστίδος, Νεστορίου, Ξάνθης και Μύκης αναστέλλεται η δυνατότητα κατ’εξαίρεση μετακίνησης για τις εξής περιστάσεις:

Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη (Κατηγορία 4)

Μετάβαση σε τελετή (Κατηγορία 5)

Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο (Κατηγορία 6)

Επίσης, σε καραντίνα τίθεται η δημοτική ενότητα Μεσοποταμίας του δήμου Καστορίας για 14 μέρες από τις 8 το βράδυ της Τρίτης 31 Μαρτίου έως τις 8 το βράδυ της 14ης Μαρτίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων