14/03/2020 14/03/2020 Στα μέσα της περασμένης εβδομάδας ο Στρατιωτικός Ιερέας του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, π.Αθανάσιος Τσιμενίδης, επισκέφθηκε την Αεροπορική Μονάδα του Διδυμοτείχου και στη συνέχεια τις Καστανιές με σκοπό να αφουγκραστεί τον παλμό και τον αγώνα των Ακριτών που νυχθημερόν υπερασπίζονται τα »όρια» της πατρίδος. Ο π. Αθανάσιος, είχε τη δυνατότητα να συζητήσει με τους ανθρώπους που...
14 Μαρτίου, 2020 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2020 - 17:23

Στρατιωτικός Ιερέας εμψυχώνει το στρατό μας στον Έβρο

Διαδώστε:
Στρατιωτικός Ιερέας εμψυχώνει το στρατό μας στον Έβρο

Στα μέσα της περασμένης εβδομάδας ο Στρατιωτικός Ιερέας του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, π.Αθανάσιος Τσιμενίδης, επισκέφθηκε την Αεροπορική Μονάδα του Διδυμοτείχου και στη συνέχεια τις Καστανιές με σκοπό να αφουγκραστεί τον παλμό και τον αγώνα των Ακριτών που νυχθημερόν υπερασπίζονται τα »όρια» της πατρίδος.

Ο π. Αθανάσιος, είχε τη δυνατότητα να συζητήσει με τους ανθρώπους που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή και αντιμετωπίζουν τις προκλητικές ενέργειες της τουρκικής πλευράς μέσω των μεταναστών. Παράλληλα, διαπίστωσε το υψηλό αγωνιστικό φρόνιμα των κατοίκων της ακριτικής περιοχής καθώς και του έμψυχου δυναμικού των ένοπλων δυνάμεων.

Την ίδια ώρα, ο στρατός θωρακίζει τα σύνορα μας στο Δάσος των Καστανιών στον Έβρο, όπως δείχνουν βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το ΓΕΕΘΑ. Συγκεκριμένα, ο Στρατός Ξηράς έχει προχωρήσει όχι μόνο σε βελτιώσεις και ενισχύσεις στα συρματοπλέγματα της συνοριακής γραμμής αλλά και σε σημαντικές παρεμβάσεις στο έδαφος με τη δημιουργία αναχωμάτων, εμποδίων και τάφρων προκειμένου να ανακόψει μία πιθανή μαζική είσοδο μεταναστών στο ελληνικό έδαφος.

  

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων