18/11/2019 18/11/2019 Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν κατά την προσκύνηση της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, εκ της ΙΜΜ Βατοπαιδίου, στην Ιερά Μονή των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης που βρίσκεται σε κατάφυτη πλαγιά του όρους “Πάικου” στο νομό Κιλκίς, σε υψόμετρο 600 μ. με θέα την κοιλάδα του Αξιού, στην περιοχή της Γρίβας και σε απόσταση...
18 Νοεμβρίου, 2019 - 19:50
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2019 - 20:05

Συγκίνηση κατά την προσκύνηση της Τιμίας Κάρας του Αγ. Ιωάννου

Διαδώστε:
Συγκίνηση κατά την προσκύνηση της Τιμίας Κάρας του Αγ. Ιωάννου

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν κατά την προσκύνηση της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, εκ της ΙΜΜ Βατοπαιδίου, στην Ιερά Μονή των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης που βρίσκεται σε κατάφυτη πλαγιά του όρους “Πάικου” στο νομό Κιλκίς, σε υψόμετρο 600 μ. με θέα την κοιλάδα του Αξιού, στην περιοχή της Γρίβας και σε απόσταση 7 χλμ. από τη Γουμένισσα.

Στη Θεία Λειτουργία ιερούργησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γουμενίσσης κ. Δημήτριος, ενώ στο τέλος της πραγματοποιήθηκε ιερά Λιτανεία στους χώρους της Ιεράς Μονής προς αγιασμό των παρευρισκομένων πιστών.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Χάδος 

Φωτογραφίες: Δημήτρης Σουμελίδης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων