23/10/2024 24/10/2024 Συγκλονίζει για άλλη μια φορά ο π. Χριστόδουλος μιλώντας για τον γιό του, Κυπριανό Παπαϊωάννου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Αρχικά σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 επισήμανε πως «αν ήξερα όλες αυτές τις ελλείψεις θα του έλεγα παιδί μου μην τολμήσεις να μπεις μέσα σε τρένο»....
23 Οκτωβρίου, 2024 - 21:44
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2024 - 13:57

Συγκλονίζει ο π. Χριστόδουλος: «Ο Κυπριανός εμφανίστηκε και είναι ευχαριστημένος για τις Λειτουργίες»

Διαδώστε:
Συγκλονίζει ο π. Χριστόδουλος: «Ο Κυπριανός εμφανίστηκε και είναι ευχαριστημένος για τις Λειτουργίες»

Συγκλονίζει για άλλη μια φορά ο π. Χριστόδουλος μιλώντας για τον γιό του, Κυπριανό Παπαϊωάννου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Αρχικά σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 επισήμανε πως «αν ήξερα όλες αυτές τις ελλείψεις θα του έλεγα παιδί μου μην τολμήσεις να μπεις μέσα σε τρένο».

Συνέχισε λέγοντας ότι πριν λίγες μέρες ταξίδεψε στην Ελλάδα, σκέφτηκα να κάνω την διαδρομή από την Αθήνα που πήρε το τρένο ο Κυπριανός μέχρι τη Λάρισα. Ειλικρινά σας μιλώ δείλιασα, το σκέφτηκα καλά και προτίμησα να πιάσω αυτοκίνητο και να οδηγήσω εγώ».

Σημείωσε ότι για το ποιος έχει την ευθύνη του δυστυχήματος « δεν είναι εύκολο να φανεί, εμένα με ενδιαφέρει η ψυχή του Κυπριανού».

Αποκάλυψε την ίδια ώρα ότι «ο Κυπριανός εμφανίστηκε σε ένα ενάρετο άνθρωπο και του είπε είναι ευχαριστημένος για τις Λειτουργίες που γίνονται για αυτόν».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων