08/10/2022 11/10/2022 Ο νέος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός είχε το πρωί του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου 2022 εγκάρδια τηλεφωνική συνομιλία με τον Δήμαρχο Θέρμου Σπύρο Κωνσταντάρα. Ο Σεβασμιώτατος κάλεσε τον Δήμαρχο να παρασταθεί στην χειροτονία του που θα τελεστεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αθηνών. Από μεριάς του ο Δήμαρχος Θέρμου συνεχάρη τον...
08 Οκτωβρίου, 2022 - 21:21
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2022 - 2:25

Συγχαρητήρια και ευχές του Δημάρχου Θέρμου στο νέο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Διαδώστε:
Συγχαρητήρια και ευχές του Δημάρχου Θέρμου στο νέο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Ο νέος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός είχε το πρωί του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου 2022 εγκάρδια τηλεφωνική συνομιλία με τον Δήμαρχο Θέρμου Σπύρο Κωνσταντάρα.

Ο Σεβασμιώτατος κάλεσε τον Δήμαρχο να παρασταθεί στην χειροτονία του που θα τελεστεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αθηνών.

Από μεριάς του ο Δήμαρχος Θέρμου συνεχάρη τον νέο Μητροπολίτη για την εκλογή του και του ευχήθηκε «αγλαόκαρπη ποιμαντορία», ενώ αποδέχθηκε την πρόσκληση του και θα παραστεί στην αυριανή τελετή της χειροτονίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Κιαμέτης νέος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων