28/06/2024 28/06/2024 Συγχαρητήρια εκφράζει ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίο για την ανακήρυξη του σε Επίτιμο Πρόεδρο του Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού «Μέλαθρον Αναστασίου – Ιουλίας Μπίλλη». «Είμαι βέβαιος πως ο Σεβασμιώτατος θα ανταποκριθεί πλήρως σε αυτήν την τιμή, καθώς αποτελεί έναν πράο ιεράρχη με ιδανικά και...
28 Ιουνίου, 2024 - 18:41
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2024 - 19:07

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας προς τον Μητροπολίτη Φλωρίνης Ειρηναίο

Διαδώστε:
Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας προς τον Μητροπολίτη Φλωρίνης Ειρηναίο

Συγχαρητήρια εκφράζει ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίο για την ανακήρυξη του σε Επίτιμο Πρόεδρο του Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού «Μέλαθρον Αναστασίου – Ιουλίας Μπίλλη».

«Είμαι βέβαιος πως ο Σεβασμιώτατος θα ανταποκριθεί πλήρως σε αυτήν την τιμή, καθώς αποτελεί έναν πράο ιεράρχη με ιδανικά και αξίες συμβατά με το ρόλο και την προσφορά του Ιδρύματος», προσθέτει, μεταξύ άλλων, στο συγχαρητήριο μήνυμα του ο Δήμαρχος Φλώρινας.

Αναλυτικά το συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη:

Ξεχωριστή και ιδιαίτερη τιμή αποτελεί για τη Φλώρινα η ανακήρυξη του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας κ.κ. Ειρηναίου σε Επίτιμο Πρόεδρο του Ιδρύματος Εθνικού & Θρησκευτικού Προβληματισμού «Μέλαθρον Αναστασίου – Ιουλίας Μπίλλη».

Από τη θέση του Δημάρχου Φλώρινας εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια προς τον Ποιμενάρχη μας, ευχόμενος κάθε επιτυχία στο έργο του και από αυτήν τη θέση.

Είμαι βέβαιος πως ο Σεβασμιώτατος θα ανταποκριθεί πλήρως σε αυτήν την τιμή, καθώς αποτελεί έναν πράο ιεράρχη με ιδανικά και αξίες συμβατά με το ρόλο και την προσφορά του Ιδρύματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας Ειρηναίος στο Ι.Ε.Θ.Π.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων