01/02/2023 01/02/2023 Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες και στους συναδέλφους του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη και του Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, οι οποίοι έχασαν την ζωή τους στο αεροπορικό δυστύχημα της 30ης Ιανουαρίου 2023, νότια του αεροδρομίου της Ανδραβίδας, εκφράζει η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. «Πενθούμε, με βαθιά θλίψη, τον θάνατο, εν ώρα καθήκοντος, του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη...
01 Φεβρουαρίου, 2023 - 18:50
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2023 - 18:53

Συλλυπητήρια Σακελλαροπούλου για τους πιλότους του μοιραίου Φάντομ

Διαδώστε:
Συλλυπητήρια Σακελλαροπούλου για τους πιλότους του μοιραίου Φάντομ

Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες και στους συναδέλφους του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη και του Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, οι οποίοι έχασαν την ζωή τους στο αεροπορικό δυστύχημα της 30ης Ιανουαρίου 2023, νότια του αεροδρομίου της Ανδραβίδας, εκφράζει η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Πενθούμε, με βαθιά θλίψη, τον θάνατο, εν ώρα καθήκοντος, του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη και του Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια μιας ιδιαίτερα απαιτητικής εκπαιδευτικής άσκησης. Οι λαμπροί αυτοί νέοι, ατρόμητοι μπροστά στον κίνδυνο και ταγμένοι, μαζί με όλους τους ιπτάμενους της Πολεμικής Αεροπορίας μας, στην υπεράσπιση των ουρανών της πατρίδας, θα μείνουν χαραγμένοι στη μνήμη μας ως παράδειγμα αυταπάρνησης και προσήλωσης στο χρέος. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειές τους, καθώς και στους συναδέλφους τους. Ο πόνος τους είναι και δικός μας», αναφέρει το μήνυμα της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων