02/03/2023 02/03/2023 Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Φρανκ – Βάλτερ Σταϊνμάιερ, επικοινώνησε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και της εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήριά του για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που συνέβη στα Τέμπη, καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή του στον ελληνικό λαό. Επιπλέον, συνεχίζουν να καταφθάνουν στο υπουργείο Εξωτερικών μηνύματα συλλυπητηρίων και συμπαράστασης...
02 Μαρτίου, 2023 - 19:07

Συλλυπητήρια Σταϊνμάιερ σε Σακελλαροπούλου για το δυστύχημα στα Τέμπη

Διαδώστε:
Συλλυπητήρια Σταϊνμάιερ σε Σακελλαροπούλου για το δυστύχημα στα Τέμπη

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Φρανκ – Βάλτερ Σταϊνμάιερ, επικοινώνησε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και της εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήριά του για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που συνέβη στα Τέμπη, καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή του στον ελληνικό λαό.

Επιπλέον, συνεχίζουν να καταφθάνουν στο υπουργείο Εξωτερικών μηνύματα συλλυπητηρίων και συμπαράστασης από εκπροσώπους διπλωματικών αρχών, κρατών και κυβερνήσεων καθώς η σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών προκαλεί παγκόσμια συγκίνηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων