25/04/2020 25/04/2020 Μπορεί στο ακριτικό νησί της Λέσβου οι κάτοικοι να τηρούν τα περιοριστικά μέτρα ωστόσο, υπάρχουν κι αυτοί που ανενόχλητοι δρουν και συνεχίζουν τους βανδαλισμούς σε εκκλησάκια και προσκυνητάρια. Από την οργή τους δεν γλίτωσε ούτε αυτό το προσκυνητάρι στη Μόρια, το οποίο το είχαν αρχικά καλύψει οι κάτοικοι της περιοχής για να το σώσουν. Γράφει...
25 Απριλίου, 2020 - 9:53
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2020 - 9:57

Συνεχίζονται οι βανδαλισμοί στη Μόρια

Διαδώστε:
Συνεχίζονται οι βανδαλισμοί στη Μόρια

Μπορεί στο ακριτικό νησί της Λέσβου οι κάτοικοι να τηρούν τα περιοριστικά μέτρα ωστόσο, υπάρχουν κι αυτοί που ανενόχλητοι δρουν και συνεχίζουν τους βανδαλισμούς σε εκκλησάκια και προσκυνητάρια.

Από την οργή τους δεν γλίτωσε ούτε αυτό το προσκυνητάρι στη Μόρια, το οποίο το είχαν αρχικά καλύψει οι κάτοικοι της περιοχής για να το σώσουν.

Γράφει ο Μάκης Παυλελλής στο Facebook

“Προσκυνητάρι με εικόνες στη Μόρια καλυμμένο με δίχτυα και λαμαρίνες λίγο πριν από τα μέτρα για τον κορωνοϊό, προκειμένου να μην δίνει στόχο για όσους βανδαλίζουν χριστιανικά σύμβολα στην περιοχή. Και το ίδιο όπως έμεινε σήμερα”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στόχος βανδαλισμών εξωκκλήσια στη Λέσβο (ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων