13/03/2021 13/03/2021 Tα κλειδιά των τεσσάρων πρώτων οικίσκων που δώρισε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στους σεισμοπαθείς του Δαμασίου παρέδωσε σήμερα το απόγευμα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελασσώνας κ. Χαρίτωνα ο πρόεδρος της ομάδας και εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης.   Οι τέσσερις πρώτοι οικίσκοι από τους συνολικά 20 δωρηθέντες έφτασαν στις 18:00 το απόγευμα στο Δαμάσι. Οι κάτοικοι υποδέχθηκαν το γεμάτο με...
13 Μαρτίου, 2021 - 22:19
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2021 - 22:20

Τα κλειδιά των 4 οικίσκων στα χέρια του Μητροπολίτη Ελασσόνας

Διαδώστε:
Τα κλειδιά των 4 οικίσκων στα χέρια του Μητροπολίτη Ελασσόνας

Tα κλειδιά των τεσσάρων πρώτων οικίσκων που δώρισε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στους σεισμοπαθείς του Δαμασίου παρέδωσε σήμερα το απόγευμα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελασσώνας κ. Χαρίτωνα ο πρόεδρος της ομάδας και εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης.  

Οι τέσσερις πρώτοι οικίσκοι από τους συνολικά 20 δωρηθέντες έφτασαν στις 18:00 το απόγευμα στο Δαμάσι.

Οι κάτοικοι υποδέχθηκαν το γεμάτο με κουβέρτες, τρόφιμα καθώς και είδη καθαρισμού πούλμαν του Ολυμπιακού, αλλά και τα φορτηγά με τους 4 οικίσκους.

«Είναι ιδιαίτερη ήμερα σήμερα, με πολύ μεγάλη συγκίνηση υποδεχόμαστε τους πρώτους οικίσκους, για τους οποίους κατόπιν του ταπεινού μας αιτήματος ανταποκρίθηκε θετικά ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και διέθεσε εδώ στους σεισμοπαθείς κατοίκους του Δαμασίου. Του είμαστε ευγνώμονες και τον ευχαριστούμε για τη μεγάλη αυτή δωρεά» ανέφερε ο Σεβασμιώτατος.

Οι υπόλοιποι 16 οικίσκοι, δωρεά του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη θα φτάσουν στο χωριό ως την Παρασκευή 19 Μαρτίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων