20/07/2024 20/07/2024 Στο Στρατόπεδο «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΠΡΟΪΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και η «Ημέρα Μνήμης και Τιμής της Αεροπορίας Στρατού». Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αεροπορίας Στρατού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Υποστράτηγος Ιωάννης Χειμαριός, ως...
20 Ιουλίου, 2024 - 17:25

Τελετή Εορτασμού του Προφήτη Ηλία Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Διαδώστε:
Τελετή Εορτασμού του Προφήτη Ηλία Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Στο Στρατόπεδο «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΠΡΟΪΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και η «Ημέρα Μνήμης και Τιμής της Αεροπορίας Στρατού».

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αεροπορίας Στρατού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Υποστράτηγος Ιωάννης Χειμαριός, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Γεώργιου Κωστίδη, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί και λοιποί προσκεκλημένοι.

Μετά το πέρας της τελετής, πραγματοποιήθηκε επίδειξη των μέσων και των συστημάτων της Αεροπορίας Στρατού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων