11/09/2023 11/09/2023 Στα νερά του Πηνειού έχει βυθιστεί ένα από τα πιο θρησκευτικά τουριστικά σημεία του νομού Λάρισας την Αγία Παρασκευή Τεμπών. Όπως φαίνεται στις εικόνες που ανέβασε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Γιώργος Μιλιάς η στάθμη του νερού έφτασε σε μεγάλο επίπεδο εντός του ναού, ενώ στο μαγαζί που είναι λίγο πιο κάτω από την...
11 Σεπτεμβρίου, 2023 - 9:50
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2023 - 9:20

Τέμπη: Πλημμύρισε το προσκύνημα της Αγίας Παρασκευής

Διαδώστε:
Τέμπη: Πλημμύρισε το προσκύνημα της Αγίας Παρασκευής

Στα νερά του Πηνειού έχει βυθιστεί ένα από τα πιο θρησκευτικά τουριστικά σημεία του νομού Λάρισας την Αγία Παρασκευή Τεμπών.

Όπως φαίνεται στις εικόνες που ανέβασε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Γιώργος Μιλιάς η στάθμη του νερού έφτασε σε μεγάλο επίπεδο εντός του ναού, ενώ στο μαγαζί που είναι λίγο πιο κάτω από την εκκλησία φαίνονται μόνο οι σκεπές.

Τα ορμητικά νερά του Πηνειού που μαζεύτηκαν μετά τις μεγάλες βροχοπτώσεις της περασμένης εβδομάδας εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel πλημμύρισαν και το εκκλησάκι στο οποίοι αμέτρητοι πιστοί περνούν κάθε χρόνο για να ανάψουν ένα κερί.

Την ίδια ώρα όρθια παρέμεινε η πεζογέφυρα στην Αγία Παρασκευή Τεμπών. Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Τεμπών αναφέρει:  “Από τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη ανακοινώνεται, ότι η πεζογέφυρα στην Αγία Παρασκευή στα Τέμπη προς το παρών είναι εκεί, όρθια. Εύχομαι να παραμείνει έτσι”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων