04/03/2019 04/03/2019 Ως προοδευτικό μέτρο παρουσίασε τον χωρισμό Εκκλησίας –  Κράτους ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος στην εκδήλωση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, που πραγματοποιείται στην Αθήνα. Αναλυτικά ανέφερε ότι: “προοδευτικό είναι ένα σύγχρονο αποτελεσματικό κοινωνικό κράτος δικαίου, είναι ο σεβασμός και η διαφύλαξη της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης, ο σεβασμός στο κράτος δικαίου και η ενίσχυση των ανεξάρτητων...
04 Μαρτίου, 2019 - 22:01
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2019 - 21:46

Θεοχαρόπουλος: “Προοδευτικό μέτρο ο χωρισμός Εκκλησίας – Κράτους”

Διαδώστε:
Θεοχαρόπουλος: “Προοδευτικό μέτρο ο χωρισμός  Εκκλησίας – Κράτους”

Ως προοδευτικό μέτρο παρουσίασε τον χωρισμό Εκκλησίας –  Κράτους ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος στην εκδήλωση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, που πραγματοποιείται στην Αθήνα. Αναλυτικά ανέφερε ότι: “προοδευτικό είναι ένα σύγχρονο αποτελεσματικό κοινωνικό κράτος δικαίου, είναι ο σεβασμός και η διαφύλαξη της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης, ο σεβασμός στο κράτος δικαίου και η ενίσχυση των ανεξάρτητων αρχών, είναι ένα νέο σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης που θα στηρίζεται στην υγιή επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις. Επίσης χαρακτήρισε προοδευτικό μέτρο την ίδρυση μη κρατικών-μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων και τη θρησκευτική ουδετερότητα του κράτους και τον διαχωρισμό των σχέσεων Εκκλησίας – κράτους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων