14/03/2022 14/03/2022 Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Χθες, Κυριακή της Ορθοδοξίας ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο στο Σισμανόγλειο Μέγαρο, στην Κωνσταντινούπολη. Επίσης, χθες ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην προεδρική κατοικία στην Κωνσταντινούπολη. Ο πρωθυπουργός διαπίστωσε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό, όπως ο ίδιος...
14 Μαρτίου, 2022 - 12:38
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2022 - 12:49

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Διαδώστε:
Θετικός στον κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Χθες, Κυριακή της Ορθοδοξίας ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο στο Σισμανόγλειο Μέγαρο, στην Κωνσταντινούπολη.

Επίσης, χθες ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην προεδρική κατοικία στην Κωνσταντινούπολη.

Ο πρωθυπουργός διαπίστωσε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό, όπως ο ίδιος εξηγεί σε βίντεο που ανέβασε στα social media, στον καθημερινό έλεγχο που υποβάλλεται για τον Covid-19, σήμερα το πρωί.

Διαβάστε ακόμη:

Ερντογάν σε Μητσοτάκη: Μπορεί να υπάρξει πρόοδος στα ζητήματα του Αιγαίου

Συνάντηση Οικουμενικoύ Πατριάρχη με τον Κ. Μητσοτάκη

Κυριακή της Ορθοδοξίας στο Φανάρι παρουσία Μητσοτάκη – Νέα έκκληση Οικουμενικού Πατριάρχη για ειρήνη στην Ουκρανία

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων