05/10/2019 05/10/2019 “Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών 2019, με θέμα το νέο δάσκαλο και το μέλλον του λειτουργήματος, τιμούμε το στυλοβάτη του εκπαιδευτικού μας συστήματος, τον αφανή ήρωα που διαμορφώνει το μέλλον της χώρας μας. Στιγμιότυπο από την ακριτική Κάλυμνο, όπου οι εκπαιδευτικοί -όπως και σε όλη την Ελλάδα- διδάσκουν γνώσεις και αξίες παρά τις δυσκολίες. Είμαστε δίπλα...
05 Οκτωβρίου, 2019 - 13:19

“Τιμούμε το στυλοβάτη του εκπαιδευτικού μας συστήματος”

Διαδώστε:
“Τιμούμε το στυλοβάτη του εκπαιδευτικού μας συστήματος”

“Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών 2019, με θέμα το νέο δάσκαλο και το μέλλον του λειτουργήματος, τιμούμε το στυλοβάτη του εκπαιδευτικού μας συστήματος, τον αφανή ήρωα που διαμορφώνει το μέλλον της χώρας μας. Στιγμιότυπο από την ακριτική Κάλυμνο, όπου οι εκπαιδευτικοί -όπως και σε όλη την Ελλάδα- διδάσκουν γνώσεις και αξίες παρά τις δυσκολίες. Είμαστε δίπλα στο εξαιρετικό μας ανθρώπινο δυναμικό της εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων, να το στηρίξουμε και να αναδείξουμε το σπουδαίο ρόλο του” ανέφερε στα προσωπικά της μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια ημέρα των Εκπαιδευτικών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων