30/07/2024 30/07/2024 Με ανακοίνωσή τους το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας και αυτό της Κύπρου συνιστούν την αποφυγή επισκέψεων στο Λίβανο. “Υπενθυμίζονται συναφείς ανακοινώσεις του Υπουργείου Εξωτερικών, με τις οποίες συνιστάται η αποφυγή επισκέψεων στον Λίβανο, εκτός των άκρως απαραίτητων, καθώς και η αναχώρηση των επισκεπτών από τη χώρα”, αναφέρει η ανακοίνωη του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας. Η...
30 Ιουλίου, 2024 - 15:56
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2024 - 15:15

Την αποφυγή επισκέψεων στον Λίβανο συνιστούν Αθήνα και Λευκωσία

Διαδώστε:
Την αποφυγή επισκέψεων στον Λίβανο συνιστούν Αθήνα και Λευκωσία

Με ανακοίνωσή τους το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας και αυτό της Κύπρου συνιστούν την αποφυγή επισκέψεων στο Λίβανο.

“Υπενθυμίζονται συναφείς ανακοινώσεις του Υπουργείου Εξωτερικών, με τις οποίες συνιστάται η αποφυγή επισκέψεων στον Λίβανο, εκτός των άκρως απαραίτητων, καθώς και η αναχώρηση των επισκεπτών από τη χώρα”, αναφέρει η ανακοίνωη του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ Κύπρου:

“Υπό το φως των εξελίξεων στην περιοχή, το Υπουργείο Εξωτερικών υπενθυμίζει τους Κύπριους πολίτες ότι παραμένουν σε ισχύ οι ταξιδιωτικές οδηγίες για:

Λίβανο, ημερομηνίας 29 Οκτωβρίου 2023.
Αποφυγή όλων των ταξιδιών.

Ισραήλ και Παλαιστίνη (Δυτική Όχθη και Γάζα), ημερομηνίας 08 Οκτωβρίου 2023.
Αποφυγή:

(α) όλων των μη αναγκαίων ταξιδιών στο Ισραήλ.

(β) όλων των ταξιδιών στη Γάζα και όλων των μη αναγκαίων ταξιδιών στις περιοχές Nablus και Jenin της Δυτικής Όχθης, περιλαμβανομένης της Ανατολικής Ιερουσαλήμ”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων