18/09/2023 18/09/2023 Την Τετάρτη, στις 11 ώρα Νέας Υόρκης, έξι το απόγευμα ώρα Ελλάδας θα λάβει χώρα η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΟΗΕ στην αμερικανική μεγαλούπολη. Η σύνθεση της ελληνικής αποστολής, εκτός του πρωθυπουργού, θα απαρτίζεται από τον Γιώργο Γεραπετρίτη και την...
18 Σεπτεμβρίου, 2023 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2023 - 22:00

Την Τετάρτη η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν  

Διαδώστε:
Την Τετάρτη η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν   

Την Τετάρτη, στις 11 ώρα Νέας Υόρκης, έξι το απόγευμα ώρα Ελλάδας θα λάβει χώρα η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΟΗΕ στην αμερικανική μεγαλούπολη.

Η σύνθεση της ελληνικής αποστολής, εκτός του πρωθυπουργού, θα απαρτίζεται από τον Γιώργο Γεραπετρίτη και την Άννα Μαρία Μπούρα, ενώ τον Τούρκο πρόεδρο θα πλαισιώνουν ο Χακάν Φιντάν και ο Τσαγατάι Κιλίτς.

Η συνάντηση κορυφής θα λειτουργήσει ως έναυσμα για τις επόμενες επαφές μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, με βασικό στόχο τη διατήρηση του καλού κλίματος, της ηρεμίας και του διαλόγου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων