27/04/2019 27/04/2019 Έφθασε το Άγιον Φως εκ των Ιεροσολύμων, σήμερα, Μεγάλο Σάββατο 27 Απριλίου 2019, όπου πλέον θα διαμοιραστεί ανά τις αγκάλες των Ελλήνων.  Στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, την 112η Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, προσγειώθηκε στις 8.15 μ.μ. το κυβερνητικό αεροσκάφος που μεταφέρε από τα Ιεροσόλυμα την αποστολή της ελληνικής πολιτείας. Το Αγιο Φως μεταφέρει...
27 Απριλίου, 2019 - 20:32
Τελευταία ενημέρωση: 27/04/2019 - 20:52

Το Άγιον Φως στη Γη των Ελλήνων

Διαδώστε:
Το Άγιον Φως στη Γη των Ελλήνων

Έφθασε το Άγιον Φως εκ των Ιεροσολύμων, σήμερα, Μεγάλο Σάββατο 27 Απριλίου 2019, όπου πλέον θα διαμοιραστεί ανά τις αγκάλες των Ελλήνων. 

Στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, την 112η Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, προσγειώθηκε στις 8.15 μ.μ. το κυβερνητικό αεροσκάφος που μεταφέρε από τα Ιεροσόλυμα την αποστολή της ελληνικής πολιτείας.

Το Αγιο Φως μεταφέρει στην Αθήνα ο Έξαρχος του Αγίου Τάφου εν Ελλάδι κ. Δαμιανός, ενώ η υποδοχή του πραγματοποιήθηκε με τιμές αρχηγού κράτους από άγημα του Υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας.

Στη συνέχεια, το ‘Αγιο Φως θα μεταφέρθη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με ιδιωτικό ελικόπτερο, όπου με πτήσεις της Aegean, της Olympic Air και της Sky Express θα ταξιδέψει σε όλες τις γωνιές της ελληνικής επικράτειας.

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΕΣ: ERT1WEBTV / ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων