31/01/2020 31/01/2020 Με ενδιαφέρον και μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 η ημερίδα με θέμα “Δημογραφικό-Οικογένεια” στο Συνεδριακό Επιμελητήριο Χαλκιδικής. Μίλησαν ο Ιωάννης Τσίκουλας, Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής ΑΠΘ ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: “Ιδανική Οικογένεια: τρία παιδιά” η Δρ Μαρία Καραμπατάκη, Φιλόλογος Γενικού Λυκείου Παιδιού, με θέμα: “Οικογένεια…ευλογία ζωής”, ενώ η τρίτη εισήγηση ήταν...
31 Ιανουαρίου, 2020 - 19:59

Το Δημογραφικό και η Οικογένεια στο επίκεντρο στη Χαλκιδική

Διαδώστε:
Το Δημογραφικό και η Οικογένεια στο επίκεντρο στη Χαλκιδική

Με ενδιαφέρον και μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 η ημερίδα με θέμα “Δημογραφικό-Οικογένεια” στο Συνεδριακό Επιμελητήριο Χαλκιδικής.

Μίλησαν ο Ιωάννης Τσίκουλας, Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής ΑΠΘ ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: “Ιδανική Οικογένεια: τρία παιδιά” η Δρ Μαρία Καραμπατάκη, Φιλόλογος Γενικού Λυκείου Παιδιού, με θέμα: “Οικογένεια…ευλογία ζωής”, ενώ η τρίτη εισήγηση ήταν του Στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου, με θέμα “Δημογραφικό και Εθνική Ασφάλεια”.

Ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση στην οποία αναδείχθηκε το πόσο σημαντικό είναι ο θεσμός της οικογένειας αλλά και τα αίτια του δημογραφικού προβλήματος. Την εκδήλωση συντόνισε ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων, Χρήστος Βορδός Αντιδήμαρχος Πολυγύρου.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Χάδος 

Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων