Επικαιρότητα
03 Αυγούστου, 2019

Το εντυπωσιακό animation για την ανοικοδόμηση της Παναγίας των Παρισίων!

Διαδώστε:

Η Βελγική εταιρεία Miysis Studio που ειδικεύεται στη δημιουργία 3D αρχιτεκτονικών γραφικών, δημιούργησε ένα animation για να δείξει πώς ο καθεδρικός ναός Notre-Dame, ο οποίος καταστράφηκε από πυρκαγιά πριν περίπου τρεις μήνες, θα μπορούσε να ξαναχτιστεί χρησιμοποιώντας σύγχρονα και παραδοσιακά υλικά.

Μετά την καταστροφική πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων, πολλοί σχεδιαστές δημιούργησαν προτάσεις για το πώς θα μπορούσε να ανοικοδομηθεί, όπως οι Vincent Callebaut και Studio NAB, οι οποίες όπως και το Miysis Studio, προτείνουν τη δημιουργία ενός κήπου στέγης που περιβάλλεται από γυάλινη οροφή.

Το βίντεο παρουσιάζει βήμα προς βήμα κάθε σημείο του ναού που θα αναδιαμορφωθεί, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο καμπαναριό με την αιχμηρή οροφή, το οποίο προτείνεται να έχει μία μοντέρνα γυάλινη οροφή. Η ομάδα πρότεινε το καμπαναριό, το οποίο σχεδιάστηκε από την Eugène Viollet-le-Duc τον 19ο αιώνα, να παραμείνει το ίδιο, με μόνη διαφορά το υλικό της οροφής. Παράλληλα, η κεντρική στέγη του ναού, που υπήρχε από τον 13ο αιώνα, παρουσιάζεται με νέα μοντέρνα δομή από ξύλο και ατσάλι.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

Πηγή: almaradio.gr

Διαδώστε: