09/03/2020 09/03/2020 Το απόγευμα της Δευτέρας 9 Μαρτίου 2020, στον Ενοριακό Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου Πανοράματος τελέστηκε η ακολουθία του Μ. Αποδείπνου και ακολούθησε πνευματική ομιλία από τον Αρχιμ. Νεκτάριο Μουλατσιώτη, Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίου Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σαρώφ, με θέμα: “Το γιατί, η ταπείνωση γίνεται οδός Σωτηρίας”. Πρόκειται για τη πρώτη στη σειρά ομιλιών...
09 Μαρτίου, 2020 - 20:08

“Το γιατί, η ταπείνωση γίνεται οδός Σωτηρίας”

Διαδώστε:
“Το γιατί, η ταπείνωση γίνεται οδός Σωτηρίας”

Το απόγευμα της Δευτέρας 9 Μαρτίου 2020, στον Ενοριακό Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου Πανοράματος τελέστηκε η ακολουθία του Μ. Αποδείπνου και ακολούθησε πνευματική ομιλία από τον Αρχιμ. Νεκτάριο Μουλατσιώτη, Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίου Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σαρώφ, με θέμα: “Το γιατί, η ταπείνωση γίνεται οδός Σωτηρίας”.

Πρόκειται για τη πρώτη στη σειρά ομιλιών που θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα καθ όλη τη διάρκεια της Μ. Τεσσαρακοστής προς ενίσχυση και οικοδομή των ευσεβών πιστών.

Τον εκλεκτό ομιλητή προσφώνησε ο π. Αλέξιος Παπαστεργίου, εφημέριος του ιερού ναού αγ. Γεωργίου και εμπνευστής του κύκλου των ομιλιών.

Οι πιστοί είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα πάνω σε θέματα της πνευματικής ζωής και να λάβουν ψυχοφελείς απαντήσεις.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Χάδος

Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων