Επικαιρότητα
06 Σεπτεμβρίου, 2024

Το Ίδρυμα Ορμύλια στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:

Το Ίδρυμα Ορμύλια έχει την τιμή και τη χαρά να συμμετάσχει στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2024. Το Ίδρυμα έχει ιδρυθεί από την Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους και το Μετόχι Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ορμύλιας. Στο Περίπτερο 5 το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το πνευματικό, κοινωνικό και πολιτιστικό έργο του Ιδρύματος, καθώς και να συμβάλει σε έναν σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό.

Στο περίπτερο του Ιδρύματος θα διατίθενται προς πώληση μοναστηριακά προϊόντα από την Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ορμύλιας όπως βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο, βότανα, καρυκεύματα, εκλεκτά μέλια, φυσικά καλλυντικά, καθώς και χειροποίητα ζυμαρικά από τις αδελφές της Μονής. Τα προϊόντα αυτά, που παράγονται με απόλυτο σεβασμό προς τη φύση και τις παραδοσιακές μεθόδους, εκφράζουν την πνευματικότητα και την αγάπη των αδελφών προς τον συνάνθρωπο.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί στο Ίδρυμα Ορμυλία, το οποίο εδώ και δεκαετίες προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στον τομέα της ιατρικής πρόληψης, της κοινωνικής προσφοράς, καθώς και της προστασίας, της διαφύλαξης και της προώθησης της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να επισκέπτεται το Περίπτερο 5 και να γίνει μέρος αυτής της ξεχωριστής εμπειρίας, ενισχύοντας παράλληλα το έργο του Ιδρύματος Ορμυλία.

[ 88η ΔΕΘ, περίπτερο 5 STAND 77 ]

Διαδώστε: