26/04/2021 26/04/2021 Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου θα φτάσει στο Ελευθέριος Βενιζέλος το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα – Κάμφθηκαν οι όποιες επιφυλάξεις είχε η κυβέρνηση του Ισραήλ για την παραλαβή του Αγίου Φωτός Αυτό ανέφερε σήμερα το πρωί μιλώντας στην εκπομπή της EΡT 1 “Από τις έξι” o υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης, ο οποίος θα είναι μεταξύ...
26 Απριλίου, 2021 - 8:54
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2021 - 11:00

Απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου το Άγιο Φως στην Ελλάδα

Διαδώστε:
Απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου το Άγιο Φως στην Ελλάδα

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου θα φτάσει στο Ελευθέριος Βενιζέλος το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα – Κάμφθηκαν οι όποιες επιφυλάξεις είχε η κυβέρνηση του Ισραήλ για την παραλαβή του Αγίου Φωτός

Αυτό ανέφερε σήμερα το πρωί μιλώντας στην εκπομπή της EΡT 1 “Από τις έξι” o υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης, ο οποίος θα είναι μεταξύ των ατόμων που με ειδική πτήση θα μεταβούν στα Ιεροσόλυμα για να παραλάβουν το Άγιο Φως. “Εφέτος θα κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και το Άγιο Φως θα μεταφερθεί σε κάποιες πόλεις της Ελλάδας, πάντα λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα”, είπε.

Όπως ξεκαθάρισε ο κ. Βλάσης οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τις τελευταίες δύο ημέρες πριν από τη μετάβαση στο Ισραήλ. Η μετάβαση θα γίνει σύμφωνα με την τήρηση των υγειονομικών μέτρων επεσήμανε ο υφυπουργός Εξωτερικών.

Υπενθυμίζεται πως η τελετή του Αγίου Φωτός θα πραγματοποιηθεί στη 1 το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων