18/06/2024 18/06/2024 Τα χιλιάδες μικρά και μεγάλα έργα τέχνης – εικόνες, ευαγγέλια, φυλαχτά, θρησκευτικά αντικείμενα – που παράγει η Εικονοτεχνική, έχουν σηματοδοτήσει την επιτυχία του βυζαντινού εργαστηρίου παγκοσμίως για πάνω από τέσσερις δεκαετίες και πλέον θεωρείται ανάμεσα στα μεγαλύτερα εργαστήρια αντιγράφων μουσείων σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιώντας καμβά, ξύλο και ασήμι ως πρώτες ύλες, συνδυάζουμε τις σύγχρονες...
18 Ιουνίου, 2024 - 18:35
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2024 - 19:30

Το μεγαλύτερο βυζαντινό εργαστήρι παγκοσμίως

Διαδώστε:
Το μεγαλύτερο βυζαντινό εργαστήρι παγκοσμίως

Τα χιλιάδες μικρά και μεγάλα έργα τέχνης – εικόνες, ευαγγέλια, φυλαχτά, θρησκευτικά αντικείμενα – που παράγει η Εικονοτεχνική, έχουν σηματοδοτήσει την επιτυχία του βυζαντινού εργαστηρίου παγκοσμίως για πάνω από τέσσερις δεκαετίες και πλέον θεωρείται ανάμεσα στα μεγαλύτερα εργαστήρια αντιγράφων μουσείων σε όλο τον κόσμο.

Χρησιμοποιώντας καμβά, ξύλο και ασήμι ως πρώτες ύλες, συνδυάζουμε τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής με παραδοσιακές, τη γνώση της θρησκευτικής παράδοσης, τις τεχνικές της αγιογραφίας, και το πάθος της δημιουργίας για να μετατρέψουμε κάθε εικόνα σε ένα σημαντικό έργο τέχνης.

Παλιές παραδοσιακές μέθοδοι παραγωγής και δημιουργίας με τη χρήση φυσικών υλικών, τη μέθοδο της μεταξοτυπίας, αυγοτέμπερα, καμβά για αγιογραφία έχουν ελκύσει όχι μόνο τους ευλαβείς πιστούς αλλά και συλλέκτες τέχνης καθώς και όσους επιλέγουν με φιλοκαλικά κριτήρια ακόμη και δώρα για ειδικές περιπτώσεις

Δείτε ΕΔΩ όλες τις εικόνες και τις δημιουργίες και επιλέξτε αυτήν που θα μιλήσει στην ψυχή σας.

Μπορείτε πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο  να κάνετε τις  αγορές σας επιλέγοντας την δημιουργία που σας εκπροσωπεί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων