07/02/2019 07/02/2019 Στις θέσεις του Ποταμιού σχετικά με τον διαχωρισμό Εκκλησίας – Κράτους αναφέρθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό parapolitika 901. «Το Ποτάμι υποστηρίζει από την πρώτη μέρα κάποια πράγματα. Ένα από αυτά είναι ο διαχωρισμός κράτους-εκκλησίας. Οι βουλευτές που μπήκαν στη Βουλή με το Ποτάμι και τώρα είναι στα...
07 Φεβρουαρίου, 2019 - 16:10

Το “Ποτάμι” για το διαχωρισμό Εκκλησίας – Κράτους

Διαδώστε:
Το “Ποτάμι” για το διαχωρισμό Εκκλησίας – Κράτους

Στις θέσεις του Ποταμιού σχετικά με τον διαχωρισμό Εκκλησίας – Κράτους αναφέρθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό parapolitika 901. «Το Ποτάμι υποστηρίζει από την πρώτη μέρα κάποια πράγματα. Ένα από αυτά είναι ο διαχωρισμός κράτους-εκκλησίας. Οι βουλευτές που μπήκαν στη Βουλή με το Ποτάμι και τώρα είναι στα έδρανα της ΝΔ, τι έχουν να πουν σήμερα γι αυτό; Είναι υπέρ ή κατά;» ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων