19/06/2024 19/06/2024 Στην παρουσίαση της έκδοσης με τίτλο «Η διδασκαλία της βυζαντινής μουσικής στο Άγιον Όρος – Μαθήματα Γέροντος Διονυσίου Φιρφιρή» Παραλλαγή και Μέλος , η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 και ωρα 20.30 στην κατάμεστη αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, με τη συμμετοχή ιεραρχών, ιερέων, μοναχών, μοναζουσών Αρχόντων, πρωτοψαλτών και ιεροψαλτών, παραβρεθηκε και ο...
19 Ιουνίου, 2024 - 10:16
Τελευταία ενημέρωση: 19/06/2024 - 10:06

Το Σωματείο Ιεροψαλτών στην παρουσίαση του βιβλίου για τον Γέροντα Διονύσιο Φιρφιρή

Διαδώστε:
Το Σωματείο Ιεροψαλτών στην παρουσίαση του βιβλίου για τον Γέροντα Διονύσιο Φιρφιρή

Στην παρουσίαση της έκδοσης με τίτλο «Η διδασκαλία της βυζαντινής μουσικής στο Άγιον Όρος – Μαθήματα Γέροντος Διονυσίου Φιρφιρή» Παραλλαγή και Μέλος , η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 και ωρα 20.30 στην κατάμεστη αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, με τη συμμετοχή ιεραρχών, ιερέων, μοναχών, μοναζουσών Αρχόντων, πρωτοψαλτών και ιεροψαλτών, παραβρεθηκε και ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων υπ. Διδάκτορας Θεολογίας Αθανάσιος Γ Δημητρίου.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο πρόεδρος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με Άρχοντες πρωτοψάλτες για θέματα συνεργασίας τους (συνέδρια διαλέξεις κλπ) με το Σωματείο.

Στο τέλος της πολύ σημαντικής αυτής εκδήλωσης ο Γέροντας και καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου π. Εφραίμ δώρισε σε όλους τους παρευρισκόμενους το βιβλίο καθώς και μία ψηφιακή κάρτα με τη φωνή του Γέροντα Διονυσίου Φιρφιρή να παραδίδει μαθήματα στους Αγιορείτες Μοναχούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων