20/10/2023 20/10/2023 Στην ορκωμοσία των πρωτοετών σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) που τελέσθηκε σήμερα 20 Οκτωβρίου 2023 συμμετείχε, μετά από πρόσκληση του Διοικητή ταξιάρχου κ. Ιωάννη Κορέλλη, το Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων “Ιωάννης ο Δαμασκηνός” με κλιμάκιο αποτελούμενο από τον πρόεδρο Αθανάσιο Δημητρίου και τους πρωτοψάλτες: Ευθύμιο Σπυρου, Δημήτριο Μπίλα, Αθανάσιο Τζέλη, Αριστείδη Ντίνα, Ευάγγελο Λαγό και...
20 Οκτωβρίου, 2023 - 17:32
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2023 - 17:31

Το Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων σε ορκομωσία στην ΣΜΥ

Διαδώστε:
Το Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων σε ορκομωσία στην ΣΜΥ

Στην ορκωμοσία των πρωτοετών σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) που τελέσθηκε σήμερα 20 Οκτωβρίου 2023 συμμετείχε, μετά από πρόσκληση του Διοικητή ταξιάρχου κ. Ιωάννη Κορέλλη, το Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων “Ιωάννης ο Δαμασκηνός” με κλιμάκιο αποτελούμενο από τον πρόεδρο Αθανάσιο Δημητρίου και τους πρωτοψάλτες: Ευθύμιο Σπυρου, Δημήτριο Μπίλα, Αθανάσιο Τζέλη, Αριστείδη Ντίνα, Ευάγγελο Λαγό και Παύλο Κολώνα.

Οι πρωτοψάλτες απέδωσαν τους ύμνους της τελετής στην οποία προεξήρχε ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος συμπαραστατούμενος από τον επιχώριο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο.

Στην τελετή παρέστησαν η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων οι αρχές των Τρικάλων και πλήθος κόσμου.

 
Γισ το ΔΣ
ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Πρόεδρος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων