20/01/2024 20/01/2024 Με κατάνυξη και κατά την εκκλησιαστική τάξη τελέσθηκε ιερά αγρυπνία επί τη Εορτή του Οσίου Ευθυμίου του Μεγάλου στο χωριό Μικρό Κεφαλοβρυσο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης. Η Αγρυπνία τελέσθηκε ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου. Στο αναλόγιο έψαλλε κλιμάκιο του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Αθανάσιο...
20 Ιανουαρίου, 2024 - 15:52
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2024 - 15:00

Το Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων στον πανηγυρικό Εσπερινό στο Μικρό Κεφαλόβρυσο Τρικάλων

Διαδώστε:
Το Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων στον πανηγυρικό Εσπερινό στο Μικρό Κεφαλόβρυσο Τρικάλων

Με κατάνυξη και κατά την εκκλησιαστική τάξη τελέσθηκε ιερά αγρυπνία επί τη Εορτή του Οσίου Ευθυμίου του Μεγάλου στο χωριό Μικρό Κεφαλοβρυσο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης. Η Αγρυπνία τελέσθηκε ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου.

Στο αναλόγιο έψαλλε κλιμάκιο του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Αθανάσιο Γ. Δημητρίου τον Γ. Γραμματέα Αθανάσιο Λαμπρόπουλο, τον εορτάζοντα Ταμία Ευθύμιο Σπύρου και τους, πρωτοψάλτες Κωνσταντίνο Μεμηλα, Παναγιώτη Ντούμα. Νίκο Πλασταρα, Ευάγγελο Λαγό, και Χαράλαμπο Αργυρόπουλο, μέλη του Σωματείου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων