10/09/2021 10/09/2021 Στον φετινό εορτασμό της μνήμης του Αγίου Αριστείδου στον ομώνυμο Ιερό Ναό στις Έξω Κατοικιές της Σαντορίνης κατά το διήμερο 12-13 Σεπτεμβρίου θα λάβει χώρα η παρουσίαση του καλαίσθητου και πλούσια εικονογραφημένου νέου βιβλίου του Εκπαιδευτικού-Συγγραφέως κ. Αριστείδου Γ. Θεοδωροπούλου ‘Ο ΑΓΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ο φιλόσοφος-ο απολογητής-ο μάρτυς. Το νέο πόνημα, με το πλουσιώτατο φωτογραφικό υλικό από...
10 Σεπτεμβρίου, 2021 - 19:25
Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2021 - 20:25

Το βιβλίο “Ο Άγιος Αριστείδης” θα παρουσιαστεί παραμονή της εορτής

Διαδώστε:
Το βιβλίο “Ο Άγιος Αριστείδης” θα παρουσιαστεί παραμονή της εορτής

Στον φετινό εορτασμό της μνήμης του Αγίου Αριστείδου στον ομώνυμο Ιερό Ναό στις Έξω Κατοικιές της Σαντορίνης κατά το διήμερο 12-13 Σεπτεμβρίου θα λάβει χώρα η παρουσίαση του καλαίσθητου και πλούσια εικονογραφημένου νέου βιβλίου του Εκπαιδευτικού-Συγγραφέως κ. Αριστείδου Γ. Θεοδωροπούλου ‘Ο ΑΓΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ο φιλόσοφος-ο απολογητής-ο μάρτυς.

Το νέο πόνημα, με το πλουσιώτατο φωτογραφικό υλικό από ναούς και  εικονογραφικές παραστάσεις του Αγίου, προβάλλει τον τιμώμενο στις 13 Σεπτεμβρίου ένδοξο Αθηναίο Άγιο μέσα από τον βίο, την περίφημη απολογία του υπέρ των διωκομένων χριστιανών, το ομώνυμο σπήλαιο στον λόφο του Λυκαβηττού και τους ναούς επ’ ονόματί του σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Στο πόνημα εμπεριέχονται τρεις ακολουθίες, παρακλητικός κανόνας και χαιρετιστήριοι οίκοι, ενώ έχει συμπεριληφθεί και μουσικό παράρτημα από τον Πρωτοψάλτη του Νέου Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου Πατρών κ. Αριστείδη Κ. Μπουχάγιερ.

Η παρουσίαση του νέου βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από τον ίδιο τον συγγραφέα στον αύλιο χώρο του περικαλλούς Ιερού Ναού του Αγίου Αριστείδου Σαντορίνης την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου μετά το πέρας του Πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού επί τη μνήμη του Αγίου, ο οποίος θα αρχίσει στις 7 μ.μ..

Το βιβλίο θα διατίθεται στον Ιερό Ναό το διήμερο της πανηγύρεως 12-13 Σεπτεμβρίου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων