19/08/2024 19/08/2024 Η Κυπριακή Δημοκρατία θα προτείνει για τη θέση του Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή τον Καθηγητή Κώστα Καδή. Η εμπειρία του Δρος Καδή από τα κατά καιρούς θεσμικά αξιώματα που υπηρέτησε την Κυπριακή Δημοκρατία, όσο και η ακαδημαϊκή του πορεία και κατάρτιση αποτελούν βασικά στοιχεία της επιλογής του για τη σημαντική θέση του Επιτρόπου. Ο Πρόεδρος...
19 Αυγούστου, 2024 - 12:12

Τον Καθηγητή Κώστα Καδή προτείνει η Κυπριακή Δημοκρατία για Επίτροπο στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Διαδώστε:
Τον Καθηγητή Κώστα Καδή προτείνει η Κυπριακή Δημοκρατία για Επίτροπο στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Η Κυπριακή Δημοκρατία θα προτείνει για τη θέση του Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή τον Καθηγητή Κώστα Καδή. Η εμπειρία του Δρος Καδή από τα κατά καιρούς θεσμικά αξιώματα που υπηρέτησε την Κυπριακή Δημοκρατία, όσο και η ακαδημαϊκή του πορεία και κατάρτιση αποτελούν βασικά στοιχεία της επιλογής του για τη σημαντική θέση του Επιτρόπου.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είχε την προηγούμενη εβδομάδα σχετική τηλεφωνική επικοινωνία με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ursula von der Leyen, όπου αντάλλαξαν απόψεις για το θέμα και την ενημέρωσε για την επιλογή του προσώπου που θα προτείνει όπως επίσης τα κριτήρια με τα οποία έλαβε την απόφαση του.

“Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες και να συγχαρεί την απερχόμενη Επίτροπο κα Στέλλα Κυριακίδου για το έργο που επιτέλεσε και για τη σημαντική της προσφορά στον τομέα της Υγείας, ιδιαίτερα σε μια κρίσιμη για την Ευρωπαϊκή Ένωση περίοδο, εν μέσω της πανδημίας”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων