04/11/2022 05/11/2022 Δεν έχουν όρια οι προκλήσεις από την πλευρά της Τουρκίας, καθώς στο στόχαστρο βρέθηκε σήμερα ακόμα και ο χρυσός Παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης την ώρα που εκπλήρωνε το προσωπικό τάμα του. Στο βίντεο που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, φαίνεται μία ακταιωρός της γειτονικής χώρας να παραβιάζει τα ελληνικά χωρικά ύδατα λίγο μετά τις...
04 Νοεμβρίου, 2022 - 21:36
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2022 - 2:06

Οι Τούρκοι παρενόχλησαν τον Παραολυμπιονίκη που εκπλήρωνε το τάμα του

Διαδώστε:
Οι Τούρκοι παρενόχλησαν τον Παραολυμπιονίκη που εκπλήρωνε το τάμα του

Δεν έχουν όρια οι προκλήσεις από την πλευρά της Τουρκίας, καθώς στο στόχαστρο βρέθηκε σήμερα ακόμα και ο χρυσός Παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης την ώρα που εκπλήρωνε το προσωπικό τάμα του.

Στο βίντεο που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, φαίνεται μία ακταιωρός της γειτονικής χώρας να παραβιάζει τα ελληνικά χωρικά ύδατα λίγο μετά τις 7 το πρωί και να αποπειράται να παρενοχλήσει τον Έλληνα Παραολυμπιονίκη, ακολουθώντας τον για λίγα μίλια.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από δέκα ώρες κολύμβησης και αφού διένυσε είκοσι πέντε ναυτικά μίλια (σ.σ. σχεδόν δηλαδή σαράντα επτά χιλιόμετρα!) ο χρυσός Παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης έφτασε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής 4 Νοεμβρίου 2022 στην Ιερά Μονή Ταξιάρχη Μιχαήλ του Πανορμίτη στη Σύμη και εκπλήρωσε το προσωπικό τάμα του.

Ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης ξεκίνησε στις 7 το πρωί το τολμηρό εγχείρημα να κολυμπήσει από την Ρόδο ως τον Πανορμίτη της Σύμης με στόχο να παραδώσει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Μεξικό το 2017 στον Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Στο πλευρό του βρισκόταν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώργος Καπελλάκης και ο χρυσός Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Παραολυμπιονίκης Χ. Ταϊγανίδης παρέδωσε το μετάλλιο στον Πανορμίτη (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων