03/05/2020 03/05/2020 Απαράδεκτη πρόκληση – πρόσκληση απευθύνει στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο πρόεδρος του συνδικάτου των μουσουλμάνων ιερωμένων της Τουρκίας,  Χασάν Τουρούτ. Ο Τουρούτ, τονίζει: “Ας προσευχηθούμε την πρώτη Παρασκευή στην Αγία Σοφία για να δείξουμε στον κόσμο ότι χτίζεται μία νέα Τουρκία”. Ο Τούρκος μουσουλμάνος ιερωμένος συνεχίζει τις προκλητικές του δηλώσεις λέγοντας ότι το πρώτο...
03 Μαΐου, 2020 - 11:17
Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2020 - 12:59

Τούρκοι ζητούν άνοιγμα της Αγιά Σοφιάς για προσευχή

Διαδώστε:
Τούρκοι ζητούν άνοιγμα της Αγιά Σοφιάς για προσευχή

Απαράδεκτη πρόκληση – πρόσκληση απευθύνει στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο πρόεδρος του συνδικάτου των μουσουλμάνων ιερωμένων της Τουρκίας,  Χασάν Τουρούτ.

Ο Τουρούτ, τονίζει: “Ας προσευχηθούμε την πρώτη Παρασκευή στην Αγία Σοφία για να δείξουμε στον κόσμο ότι χτίζεται μία νέα Τουρκία”.

Ο Τούρκος μουσουλμάνος ιερωμένος συνεχίζει τις προκλητικές του δηλώσεις λέγοντας ότι το πρώτο βήμα στη νέα παγκόσμια τάξη μετά τον κορωνοϊό πρέπει να γίνει με προσευχή στην Αγία Σοφία.

Φαίνεται πια ξεκάθαρα και με τη δήλωση αυτή του μουσουλμάνου ιερωμένου, η τάση που υπάρχει για την στοχοποίηση των θρησκευτικών μας μνημείων γεγονός που πρέπει να μας αφυπνίζει καθημερινά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων