21/05/2024 21/05/2024 Με ιδιαίτερη ευλάβεια εορτάστηκαν οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη στον ομώνυμο ιστορικό Ιερό Ναό των Αγίων στην πόλη του Άργους. Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, υπό των Αρχιμανδρίτη Λεοντίου Ξηνταρόπουλου και πρωτοπρεσβύτερου και προέδρου του ΙΣΚΕ π. Γεώργιου Σελλή. Στην ακολουθία συμμετείχε πλήθος πιστών ανάμεσά τους και ο...
21 Μαΐου, 2024 - 9:37
Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2024 - 9:25

Τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη γιόρτασαν στον ιστορικό ναό του Άργους

Διαδώστε:
Τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη γιόρτασαν στον ιστορικό ναό του Άργους

Με ιδιαίτερη ευλάβεια εορτάστηκαν οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη στον ομώνυμο ιστορικό Ιερό Ναό των Αγίων στην πόλη του Άργους.

Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, υπό των Αρχιμανδρίτη Λεοντίου Ξηνταρόπουλου και πρωτοπρεσβύτερου και προέδρου του ΙΣΚΕ π. Γεώργιου Σελλή. Στην ακολουθία συμμετείχε πλήθος πιστών ανάμεσά τους και ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Ιωάννης Μαλτέζος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, κα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων