22/08/2023 22/08/2023 Εντοπίσθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Άβαντα που καταστράφηκε από τη φωτιά – Επί τόπου σπεύδει ομάδα αναγνώρισης θυμάτων καταστροφών Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται η χώρα, με πολλαπλά μέτωπα φωτιάς στην Αλεξανδρούπολη, τη Φυλή, Ροδόπη, Αρκαδία, Χαλκιδική και άλλες περιοχές. Ανείπωτη τραγωδία στο στο δάσος της Δαδιάς, όπου βρέθηκαν απανθρακωμένα 18 άτομα, πιθανότατα μετανάστες. Η Πολιτική Προστασία...
22 Αυγούστου, 2023 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2023 - 18:04

Τραγωδία στη Δαδιά: Απανθρακωμένοι βρέθηκαν δεκάδες άνθρωποι στο φλεγόμενο δάσος

Διαδώστε:
Τραγωδία στη Δαδιά: Απανθρακωμένοι βρέθηκαν δεκάδες άνθρωποι στο φλεγόμενο δάσος

Εντοπίσθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Άβαντα που καταστράφηκε από τη φωτιά – Επί τόπου σπεύδει ομάδα αναγνώρισης θυμάτων καταστροφών

Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται η χώρα, με πολλαπλά μέτωπα φωτιάς στην Αλεξανδρούπολη, τη Φυλή, Ροδόπη, Αρκαδία, Χαλκιδική και άλλες περιοχές.

Ανείπωτη τραγωδία στο στο δάσος της Δαδιάς, όπου βρέθηκαν απανθρακωμένα 18 άτομα, πιθανότατα μετανάστες.

Η Πολιτική Προστασία στέλνει συνεχή μηνύματα μέσω του 112 στους κατοίκους των περιοχών που απειλούνται, ενώ στη μάχη της κατάσβεσης συνδράμουν και οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Οι νεκροί εκτιμάται ότι είναι μετανάστες καθώς δεν υπάρχει, δήλωση εξαφάνισης ατόμων από την περιοχή. Οι νεκροί μετανάστες βρέθηκαν σε δύο ομάδες, ενώ επί τόπου σπεύδει ομάδα αναγνώρισης θυμάτων καταστροφών της Αστυνομίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων