22/02/2019 22/02/2019 Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στις 12:30, στην αίθουσα του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου (Παλαιά Βουλή) θα παρουσιαστεί επισήμως το εγχείρημα «Ο Ιερός Λόχος αναγεννάται στην Ιερή Πόλη» με κεντρικό ομιλητή τον π. αντιπρόεδρο της Βουλής Γεώργιο Σούρλα και παρουσιαστή τον Νικόλαο Βαφειάδη. Νωρίτερα, στις 11:00, θα προηγηθεί τρισάγιο στη μνήμη του Αλέξανδρου Υψηλάντη στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων...
22 Φεβρουαρίου, 2019 - 21:46
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2019 - 21:01

Τρισάγιο για τον Αλέξανδρο Υψηλάντη

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τον Αλέξανδρο Υψηλάντη

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στις 12:30, στην αίθουσα του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου (Παλαιά Βουλή) θα παρουσιαστεί επισήμως το εγχείρημα «Ο Ιερός Λόχος αναγεννάται στην Ιερή Πόλη» με κεντρικό ομιλητή τον π. αντιπρόεδρο της Βουλής Γεώργιο Σούρλα και παρουσιαστή τον Νικόλαο Βαφειάδη.

Νωρίτερα, στις 11:00, θα προηγηθεί τρισάγιο στη μνήμη του Αλέξανδρου Υψηλάντη στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών της οδού Στησιχόρου, όπου φυλάσσεται η καρδιά του, και αμέσως μετά θα σχηματιστεί πομπή της οποίας θα προπορεύεται η ενδεδυμένη τη στολή του Ιερού Λόχου φιλαρμονική του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής «Διονύσιος Σολωμός», συνοδευόμενη από άγημα αποτελούμενο από τον Όμιλο Ιστορικής Φορεσιάς και Οπλισμού «Ο Λιάρος», τον Σκοπευτικό Όμιλο Παραδοσιακών Όπλων Πατρών και την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος.

Η πομπή διά της Βασιλίσσης Σοφίας θα καταλήξει στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου όπου θα κατατεθούν στεφάνια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων