25/08/2024 25/08/2024 Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του 19χρονου, που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, τελέστηκε σήμερα με πρωτοβουλία των κατοίκων της περιοχής. Το Τρισάγιο τελέστηκε παρουσία του πατέρα του στο σημείο του δυστυχήματος.Συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι του χωριού άφησαν λίγα λουλούδια έξω από το μοιραίο λούνα παρκ. Νωρίτερα τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση...
25 Αυγούστου, 2024 - 13:54
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2024 - 13:48

Τρισάγιο στο μοιραίο λούνα παρκ στην Χαλκιδική, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος

Διαδώστε:
Τρισάγιο στο μοιραίο λούνα παρκ στην Χαλκιδική, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος

Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του 19χρονου, που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, τελέστηκε σήμερα με πρωτοβουλία των κατοίκων της περιοχής.

Το Τρισάγιο τελέστηκε παρουσία του πατέρα του στο σημείο του δυστυχήματος.Συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι του χωριού άφησαν λίγα λουλούδια έξω από το μοιραίο λούνα παρκ.

Νωρίτερα τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στον ιερό ναό Κοιμήσεως του Θεοτόκου, του Πευκοχωρίου, με πρωτοβουλία του ιερέα και του εκκλησιαστικού συμβουλίου.

Αύριο ο πατέρας του 19χρονου αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πολύγυρου, προκειμένου να καταθέσει μηνύσεις και κατά μηχανικού, ο οποίος πιστοποιούσε ότι τα μηχανήματα του λούνα παρκ ήταν κατάλληλα να λειτουργούν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, thestival.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων