10/09/2023 10/09/2023 Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο 522ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Ευζώνων, στον Δήμο Παιονίας Κιλκίς. Γύρω στις 6.30 το πρωί, στο ύψος του χωριού Άσπρος, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τουριστικό λεωφορείο που ερχόταν από την άλλη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα την...
10 Σεπτεμβρίου, 2023 - 12:20
Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2023 - 12:55

Τροχαίο με 4 νεκρούς στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης Ευζώνων – Ενεπλάκη σερβικό λεωφορείο

Διαδώστε:
Τροχαίο με 4 νεκρούς στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης Ευζώνων – Ενεπλάκη σερβικό λεωφορείο

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο 522ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Ευζώνων, στον Δήμο Παιονίας Κιλκίς.

Γύρω στις 6.30 το πρωί, στο ύψος του χωριού Άσπρος, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τουριστικό λεωφορείο που ερχόταν από την άλλη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα την εκτροπή του λεωφορείου και ανατροπή του σε παρακείμενο της οδού κανάλι βάθους 2,5 μέτρων, χωρίς νερό.

Στο τροχαίο ενεπλάκη και αυτοκίνητο που ακολουθούσε στην κατεύθυνση προς Ευζώνους.

Στο λεωφορείο επέβαιναν 81 άτομα, εκ των οποίων τα 23 μεταφέρθηκαν προληπτικά με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία -τα 18 Κιλκίς και πέντε στο Ιπποκράτειο, στη Θεσσαλονίκη.
Στο σημείο επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Φωτογραφεία αρχείου

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, σκαι

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων