27/04/2019 27/04/2019 Στον Άγιο Νικόλαο Χαμζάουι, τελέσθηκε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής η περιφορά του Επιταφίου στο προαύλιο του ιστορικού ναού όπου χειροτονήθηκε Μητροπολίτης Πενταπόλεως, ο Άγιος Νεκτάριος. Απέναντι ακριβώς βρίσκεται το κελί του. Τον Επιτάφιο κρατούσε ευλαβικά ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστος Καβαλής, η Γενική Γραμματέας της Ε.Κ.Κ κ. Χρυσάνθη Σκουφαρίδου, ο Γραμματέας...
27 Απριλίου, 2019 - 18:53

ΒΙΝΤΕΟ – Περιφορά Επιταφίου στον Άγιο Νικόλαο Χαμζάουι

Διαδώστε:
ΒΙΝΤΕΟ – Περιφορά Επιταφίου στον Άγιο Νικόλαο Χαμζάουι

Στον Άγιο Νικόλαο Χαμζάουι, τελέσθηκε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής η περιφορά του Επιταφίου στο προαύλιο του ιστορικού ναού όπου χειροτονήθηκε Μητροπολίτης Πενταπόλεως, ο Άγιος Νεκτάριος. Απέναντι ακριβώς βρίσκεται το κελί του.

Τον Επιτάφιο κρατούσε ευλαβικά ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστος Καβαλής, η Γενική Γραμματέας της Ε.Κ.Κ κ. Χρυσάνθη Σκουφαρίδου, ο Γραμματέας του Δ.Σ της Αl Ahli Bank of Kuwait – Egypt κ. Δημήτρης Σκουφαρίδης, ο πρόεδρος του Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Καΐρου κ. Αντώνης Διαμαντίδης. Ευλαβικά ακολουθούσε την περιφορά του Επιταφίου και η σύζυγος του Προέδρου της Ε.Κ.Κ, κ. Ελένη Καβαλή.

Η μπάντα του 1ου Συστήματος Προσκόπων συνόδευε με τους ήχους της την πένθιμη πομπή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων