Επικαιρότητα
22 Απριλίου, 2020

Χαρδαλιάς: “Τα μέτρα ισχύουν στο ακέραιο μέχρι τις 27 Απριλίου”

Διαδώστε:

Συνέντευξη τύπου του υφυπουργού πολιτική προστασίας και διαχείρισης κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά, του υπουργού επικρατείας και ψηφιακής διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη, του υφυπουργού εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο, του υφυπουργού προστασίας του πολίτη Ελευθέριο Οικονόμου και του υφυπουργού υγείας Βασίλειο Κοντοζαμάνη με αφορμή την επιβολή απαγόρευσης κυκλοφορίας με σκοπό τον περιορισμό εξάπλωσης το κορονοϊού, Αθήνα 22 Μαρτίου 2020.

Τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν στο ακέραιο μέχρι τις 27 Απριλίου, τόνισε εκ νέου ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, προσθέτοντας ότι η επιστροφή θα γίνει σταδιακά.

“Τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν στο ακέραιο μέχρι τις 27 Απριλίου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι λήγουν την 28η Απριλίου και επανερχόμαστε σε κανονικούς ρυθμούς -η άρση των μέτρων θα γίνει σταδιακά”, ανέφερε.

“Τους επόμενους μήνες είτε θα πατάμε φρένο, είτε θα παίρνουμε μέτρα εάν χρειαστεί. Ο οδηγός μας είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής”, σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Όπως δήλωσε, το μόνο που θα αλλάξει είναι ότι ανοίγουν τα υποθηκοφυλακεία και τα ειρηνοδικεία για συγκεκριμένες υποθέσεις.

Διαδώστε: