02/09/2023 02/09/2023 Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι εμπλεκόμενο μέρος στο Κυπριακό, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, είτε το αποδέχεται η Τουρκία είτε όχι, και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει, δήλωσε ο πρόεδρος  της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Αναφερόμενος στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε ικανοποίηση, σημειώνοντας ότι νιώθει ενισχυμένος στην προσπάθεια για άρση...
02 Σεπτεμβρίου, 2023 - 13:01
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2023 - 13:19

Χριστοδουλίδης: Η ΕΕ είναι εμπλεκόμενο μέρος στο Κυπριακό, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι

Διαδώστε:
Χριστοδουλίδης: Η ΕΕ είναι εμπλεκόμενο μέρος στο Κυπριακό, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι εμπλεκόμενο μέρος στο Κυπριακό, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, είτε το αποδέχεται η Τουρκία είτε όχι, και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει, δήλωσε ο πρόεδρος  της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Αναφερόμενος στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε ικανοποίηση, σημειώνοντας ότι νιώθει ενισχυμένος στην προσπάθεια για άρση του αδιεξόδου και επανέναρξη των συνομιλιών.

Εξέφρασε, επίσης, τη χαρά του σε σχέση με την επικείμενη τριμερή διάσκεψη Κύπρου – Ελλάδας -Ισραήλ.

Ανέφερε ότι, αύριο θα υποδεχθεί τον πρωθυπουργό του Ισραήλ και αργότερα τον Έλληνα πρωθυπουργό, σημειώνοντας πως θα συζητήσουν συγκεκριμένα θέματα και θα γίνουν και ανακοινώσεις.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων