Επικαιρότητα
01 Μαρτίου, 2022

Χτυπήθηκε Πύργος Τηλεπικοινωνιών-Τηλεόρασης στο Κίεβο

Διαδώστε:

Εκρήξεις ακούγονται εδώ και λίγη ώρα στην ουκρανική πρωτεύουσα. Όπως μεταδίδουν τόσο ρωσικά όσο και ουκρανικά ΜΜΕ, στο στόχαστρο της Ρωσίας βρέθηκε ο πύργος τηλεπικοινωνιών-τηλεόρασης στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας.

Μάλιστα, το φως της δημοσιότητας βλέπουν και σχετικά βίντεο, χωρίς έως και αυτή την ώρα να επιβεβαιώνεται η εγκυρότητά τους.

Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, προειδοποίησε- νωρίτερα- σήμερα τους πολίτες του Κίεβου, πως πρόκειται να χτυπήσουν στόχους στην Ουκρανική Κυβέρνηση.

Σύμφωνα με το BBC σε δήλωση που εξέδωσαν το απόγευμα της Τρίτης Ρώσοι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι οι δυνάμεις τους ετοιμάζονται να εξαπολύσουν «πλήγματα υψηλής ακρίβειας» εναντίον «τεχνολογικών κέντρων της Ουκρανικής Υπηρεσίας Ασφαλείας και του 72ου κύριου κέντρου PsyOps στο Κίεβο».

«Προτρέπουμε τους Ουκρανούς πολίτες που χρησιμοποιούνται από εθνικιστές για να προβούν σε προκλήσεις κατά της Ρωσίας, καθώς και τους κατοίκους του Κιέβου που διαμένουν κοντά σε σταθμούς αναμετάδοσης να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: briefingnews.gr 

Διαδώστε: