05/02/2024 05/02/2024 Στη μεγάλη ευλογία που έχει η Κύπρος να υποδέχεται την Αγία Ζώνη αναφέρθηκε από το Παλαιό αεροδρόμιο Λάρνακας ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Μάριος Χαρτσιώτης, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την υποδοχή. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε ότι «εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την κυβέρνηση και την Πολιτεία καλωσορίζω...
05 Φεβρουαρίου, 2024 - 13:08

Υπουργός Δικαιοσύνης Κύπρου: Η Αγία Ζώνη ήρθε να δώσει δύναμη και ελπίδα

Διαδώστε:
Υπουργός Δικαιοσύνης Κύπρου: Η Αγία Ζώνη ήρθε να δώσει δύναμη και ελπίδα

Στη μεγάλη ευλογία που έχει η Κύπρος να υποδέχεται την Αγία Ζώνη αναφέρθηκε από το Παλαιό αεροδρόμιο Λάρνακας ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Μάριος Χαρτσιώτης, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την υποδοχή.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε ότι «εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την κυβέρνηση και την Πολιτεία καλωσορίζω την Αγία Ζώνη της Θεομήτορος, είναι ύψιστη τιμή, χαρά και συγκίνηση. Η Αγία Ζώνη αποτελεί ένα από τα πολυτιμότερα και ιερότερα κειμήλια της Χριστιανοσύνης και πραγματικά η τιμή είναι πολύ μεγάλη».

Η επίσκεψη της Αγίας Ζώνης, συνέχισε «γίνεται σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι για τον τόπο μας, όταν περνά τεράστιες δυσκολίες. Είμαι σίγουρος ότι η παρουσία της εδώ θα δώσει δύναμη, ενέργεια και ελπίδα προκειμένου να δούμε το συντομότερο την Κύπρο, απελευθερωμένη, ενωμένη όπως την γνωρίζαμε στα παλιά».

Εύχομαι, κατέληξε ο Μάριος Χαρτσιώτης «η παρουσία της Αγίας Ζώνης να βοηθήσει τον κάθε ένα από μας, τους αγαπημένους μας, να δώσει σε όλους χρόνια πολλά, υγεία και ελπίδα».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων